Ploaia

Sunt născută în mijlocul verii și poate din acest motiv singurele temperaturi pe care le suport sunt cele de peste 25 de grade – recunosc că atunci când temperaturile ajung pe la 39 – 40 grade îmi este cald, dar NU mă plâng de căldură!
Astăzi este cod portocaliu de ploi și de inundații, afară maxima zilei nu depășește 10 grade, iar eu m-am baricadat în casă fără pic de energie și prea puțină inspirație.
Motiv pentru care am ales să dedic o categorie lucrurilor care nu îmi plac și voi începe cu ploaia.
Știu, este benefică, este necesară, poate chiar plăcută de unii, dar mie nu îmi place câtuși de puțin. Nu îmi place umezeala din aer, nu îmi place că trebuie să mă îmbrac mai gros sau mai “practic” atunci când plouă, că trebuie să car toata ziua după mine o umbrelă udă, iar pe stradă trebuie să am grijă să nu fiu stropită de șoferii care circulă cu viteză prea mare prin dreptul trotuarelor, fără să le pese câtuși de puțin de cei mai puțin norocoși care nu au mașini pe post de umbrele.
Uneori, cum s-a întâmplat astăzi, am norocul să pot să rămân acasă în astfel de zile, dar nici atunci nu pot să spun că am vreo afinitate față de acest fenomen – energia mea este aproape egală cu zero, răceala își face simțită prezența și orice activitate o desfășor cu viteza melcului.
O să încerc …cândva…să îi găsesc și eu părțile pozitive. Până atunci aștept păreri din partea voastră – sunt curioasă dacă sunteți sau nu amatori de ploaie.
Să ne “auzim” și pe vreme mai frumoasă!

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

2 Comments

  1. in seara asta am tras cea mai drastica concluzie legata de vreme…eu mereu spuneam : ” mai bine sa ninga decat sa ploua !” si a inceput sa ninga (cam tare si cam tare brusc ) bun ninge! stiu ca pe tine Moni nu te fericeste asta …dar urmeaza a2a concluzie: ” mai bine sa ploua decat sa bata vantul(crivatul) ” asa ca asteptam sa vedem ce urmeaza…probabil si mai multa zapada :D …revenind , cel mai mult nu imi place cand ploua mi se isterizeaza parul :) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *