Frozen

O parte din concediul de vară am avut plăcerea să îl petrec alături de nepoțica mea de 4 ani. Pe lângă toate prostiuțele minunate ale vârstei și “perlele” zilnice, am fost delectată zilnic cu personajul ei preferat: Elsa.

Bineînțeles habar nu aveam cine este Elsa, ce face și mai ales de ce este atât de iubită de Buburuza mea. Drept pentru care, după revenirea în București mi-am alocat la un moment dat timpul necesar să vizionez și eu Frozen (desenul în care Elsa este personajul principal).

frozen_bg

Cred ca este printre puținele desene animate moderne (adica mai noi) care chiar mi-a plăcut – o poveste frumoasă și mai ales nouă! Personaje frumos desenate (Disney este totuși Disney) și foarte simpatice (cine nu mă crede să îl descrie altfel pe Olaf).

Acest desen mi-a readus speranța că se mai pot realiza și lucruri frumoase, chiar și desene animate.

Vă recomand cu drag celor care nu ați apucat să vedeți  Frozen să încercați să redeveniți copii și să vă bucurați de iarna din poveste.

P.S. Personajul meu preferat este Olaf. Al vostru?

 

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

One Comment

  1. Si personajul meu preferat este tot Olaf si tin sa spun ca si mie mi-a placut la fel de mult Frozen. Abia astept sa ne vedem sa discutam pe aceasta tema ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *