Vocea României sau X Factor

Ok…din nou același etern duel.

De fapt eu nu despre o comparație vreau să scriu, ci din contră.

Chiar dacă am urmărit mai mult una din cele două, astăzi încerc să fiu imparțială, pentru simplu motiv că sunt două formate de televiziune COMPLET diferite.

Nu poți compara niște amatori în ale cântatului (care apropo, nu au voie să participe dacă au activat în orice fel în industria muzicală) cu cei care eventual sunt chiar “angajați” în acest domeniu (adică cei care au câștiguri financiare constante și sunt chiar cunoscuți).

X-Factor

Dacă la Vocea se dorește să se caute un star (deci pe cineva cu experiență), la XFactor vor să ridice din marea de amatori pe cineva care să înceapă un drum în acest domeniu, să formeze pe cineva care are carismă și talent, nu notorietate și experiență.

Vocea-Romaniei-logo

Este ca și cum am compara un elev de clasa I cu cineva în anul I la facultate. Oare nu este normal să fie o diferență între ei?

Bine, în ceea ce privește audiența nu pot decât să spun că televiziunile își cam au publicul lor țintă și telespectatori fideli care nu concep să se uite la concurență. Mie sincer ambele îmi displac, motiv pentru care mă uit la o emisiune doar dacă îmi place, dacă nu pus și simplu schimb canalul.

Voi aveți preferințe ? De ce?

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *