Cum să nu mai fim aşa?

Mă refer la stările de epuizare, de lene, de lipsă de chef sau cum mai vreţi să le denumiţi – stări care uneori par să facă parte din personalitatea noastră – mai ales când vremea este mohorâtă şi tristă şi ceţoasă – cum se întâmplă să fie în ultime vreme în Bucureşti.

Şi dacă peste toate astea se adună şi o zi sau poate o săptămână grea, cu agitaţie şi aglomeraţie şi probleme pentru care trebuie să mai alergi şi prin oraş sau – Doamne fereşte! – să ai de-a face cu sistemul birocratic – rezultă o stare de ansamblu groaznică.

Mi-ar plăcea să găsesc o soluţie “minune” prin care să înlătur toate reacţiile personale şi să pot rezolva ce am de făcut fără să mă resimt din cauza unor lucruri care nu depind de mine, dar pentru că nu am încă această soluţie experimentez lucuri care mă binedispun!

La mine funcţionează: o cafea bună, o ciocolată, câteva minute în care mă joc pe telefon şi chiar scrisul unui articol – poate nu cel mai inspirat, dar cel puţin unul din inimă. Aş mai putea adăuga cititul unui capitol dintr-o carte care îmi place, dar sincer în ultima vreme timpul mi-a cam “furat” acest răsfăţ.

Voi cum reuşiţi să treceţi peste stările enumerate?

ceata

P.S.: Fac cinste cu o cafea celui/celei care mă ajută să găsesc soluţia minune!

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *