Haosul generat de Mega Mall

Chiar dacă locuiesc aproximativ aproape de noul mall al minunatei noastre capitale, nu am ajuns încă să …văd “minunea”, deci nu mă voi pronunța referitor la el – este posibil să îmi placă mai mult decât mă aștept deci…pentru moment, no comment.

Dar cu siguranță pot spune felul în care percep noua clădire din punct de vedere al agitației, al aglomerației și al haosului. Toate cele enumerate sunt la nivel maxim încă de când s-a deschis noua atracție a sectorului, iar mall-ul a devenit oarecum o sursă nouă de stres, în loc de una de relaxare, întrucât foarte mulți oameni vin “în vizită” la mall și se suprapun numărului mare de mașini care oricum circulă în zonă și, împreună cu localnicii, blochează la anumite ore traficul și așa blocat de lucrările inexplicabile și interminabile la…carosabil sau liniile de tramvai sau nu mai știu ce țevi sau fire ce trebuie înlocuite – toate reparațiile evident se desfășoară cu viteza unui melc, doar suntem obișnuiți.

Oare să am curaj să merg la Mega Mall în luna iunie? Sau mai bine mai aștept…nu de alta, dar trece curiozitatea și mai scade aglomerația.

Voi ați ajuns? Aștept păreri!aglomeratie

 

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *