Ce fel de parinti sunt unii?

Astazi am fost la cumparaturi printr-un supermarket. Am profitat ca am avut aceasta posibilitate in prima parte a zilei, cand era (chipurile) mai racoare si (speram eu) mai putin aglomerat.

Nu aveam o lista foarte lunga de cumparaturi, dar m-am mai oprit si pe la raioane cu “reduceri” sa vad ce mai au pe acolo.

Motivul pentru care scriu nu sunt insa cumparaturile sau reducerile din magazin, ci ce am vazut in dreptul unuia dintre raioane:

O…doamna, de aproximativ 30 ani, cu o bebelina de maxim 2 ani in carutul de cumparaturi, se oprise la standul cu oje la reducere, cu siguranta cu dorinta de achizitiona cateva culori potrivite sezonului. Socul meu a fost cand am vazut ca testa culorile de la raft pe unghiutele fetitei! Fiecare unghiuta, alta culoare, sa vada femeia cum se vad culorile, ca doar nu putea cumpara asa…fara o testare peralabila…. ca e mult sa dai 5 lei pe o oja si sa ajungi acasa si sa realizezi ca nu iti place culoarea..

Nici nu stiu ce e mai rau….faptul ca facea aceste incercari sau faptul ca cea mica statea extraordinar de cuminte cu degetelele rasfirate si astepta inca o culoare pe o unghiuta “libera” – ceea ce ma face sa cred ca era obisnuita cu acest tratament.

Oameni buni…ce fel de parinti fac astfel de lucruri? Recunosc ca nu am experienta in domeniu, dar stiu si ca astfel de produse nu sunt pentru copilasi, si mai ales stiu ca un copil nu este cobai pentru absolut nimic! Sau nu ar trebui sa fie….

Am plecat din supermarket cu indignare si dezamagire. Intr-un fel ma gandesc ca poate trebuia sa zic ceva… insa nu cred ca ar fi ajutat la ceva – poate doar sa isc un mic scandal, ceea ce nu imi doream.

facebook-wow

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *