Litoral…de septembrie

Fără un buget alocat în vara asta pentru o escapadă la malul mării, eram convinsă că nu voi avea parte de puțin aer sărat – decât poate de la aburii mâncării gătite.
Însă am avut parte de un cadou deosebit primit din partea părinților – o ieșire la mare cu familia extinsă.
Planificată oarecum pe repede înainte, în funcție de timpul scurt pe care îl aveam cu toții disponibil, cu chiu cu vai, am ajuns la mare în 7 septembrie.
Da, pe litoralul românesc, în septembrie! Și nu, nu în faimoasa Mamaia…ci la Eforie Sud. Până acum nu am mai avut ocazia să văd și această stațiune, însă după experiența de doar 5 zile pot spune că mi-a plăcut cu mult mai mult decât în alte locuri.
Ok, recunosc că nu sunt fanul cluburilor sau al manelelor pe plaja! Și, ca să vezi! Se poate să te simți extraordinar de bine fără aceste …artificii.
Îmi place să merg la mare să aud valurile și pescărușii. Îmi place să nu mă calce nimeni când stau întinsă pe prosop doar pentru că nu are pe unde să mearga spre mare!
O plajă fină, peisaj de vis și liniște….aproape că nu îmi venea să cred că suntem în România.
Cazarea am avut-o la o vilă din stațiune, la aproximativ 10 minute de plajă – o vilă superbă, modernă și foarte potrivită pentru relaxarea în familie – camere spațioase cu băi proprii, bucătărie utilată, living, grătar în curte, loc de joacă pentru copii, flori, liniște și pisici.
O să mai revin și cu alte povestiri plăcute din mini-concediul al acestui an. Pot doar să spun că am avut multe învățat, de apreciat și mai ales de reținut. O gamă largă de amintiri adunate într-un timp foarte scurt.
Cu drag și cu energie adunată din razele soarelui m-am întors în “jungla” bucureșteană.

Voi cum v-ați relaxat vara asta?

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

One Comment

  1. De aceeasi relaxare pe litoralul romanesc am avut si eu parte…3 zile in Vama veche(la Club D’or) – cel mai frumos loc…in care am fost in cea mai frumoasa perioada…luna iunie(din 100 si ceva de camere sa zic ca 10 erau ocupate), iar pe plaja vedeam doar familii cu copii f mici…te incarcai cu o energie pozitivia extraordinara..nu as vrea sa merg acolo in plin sezon. Apoi, inca 4 zile in Costinesti cu o parte din prieteni :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *