Halep – o victorie pe care nu o astepta doar ea

Asa cum am mai povestit, imi place tenisul – am lucrat in grafica pentru meciurile de tenis inca dinainte de facultate si mi-a placut mult atmosfera si tot ce tine de acest sport. Probabil doar sa il practic nu mi-a placut, dar asta cu siguranta tine de multe aspecte.

Astazi am vizionat cu placere finala feminina de la Roland Garros la o terasa preferata.

Mi-a placut nu numai faptul ca a castigat Simona Halep. Meciul a fost frumos, punctele s-au castigat prin lovituri muncite si gandite. Se vedea ca fiecare juca pentru titlu si isi dorea sa dovedeasca multe.

Mi-a placut si atmosfera de la local (cu exceptia fumatului…da stiu, eram pe o terasa, dar totusi….sa nu stai fara o tigara aprinsa parca e prea mult) – clientii multi, dornici sa vada meciul, mancarea foarte buna (ca de obicei), servirea rapida si atenta, chiar daca era terasa plina si aveau si trei mini-evenimente in desfasurare. Pe ansamblu, o dupa-amiaza de sambata placuta, alaturi de familie si parca, pentru vreo doua ore cat a durat meciul, alaturi cu sufletul impreuna cu multe mii de oameni care isi indreptau gandurile catre acelasi rezultat frumos – o finala pentru toti cei care mai speram la lucruri bune.

halep

Pupici

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *