Coloniștii din Catan

Nici nu știu cum de nu am scris până acum despre Catan!

L-am descoperit acum aproximativ un an, într-un “team building” și de atunci l-am jucat de câte ori am avut ocazia – și chiar mai mult de atât – am reușit să transmitem “dependența” pentru acest joc și prietenilor și familiei.

Este un joc intens care te ajută să te relaxezi, dar în același timp îți exersează puterea de concentrare, atenția și abilitățile strategice.

Datorită lui Moș Crăciun acum avem și extensii pentru jocul de bază și pot spune cu siguranță că nu ai cum să te plicitisești cu acest joc!

Recomand cu drag oricui are jocul de bază să joace și cu extensia Negustori și Barbari – mie mi se pare cea mai reușită extensie pentru că are scenarii diferite – de la simplu la complex – și te poți adapta în funcție de timpul sau cheful participanților.

Dacă vă plac astfel de jocuri trebuie să fiți atenți întrucât Coloniștii din Catan dă naștere și unor dispute între prieteni :) )

Vouă ce jocuri de societate vă plac?

catan

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *