Cafeaua

big coffee Mulți dintre noi suntem consumatori de cafea. Unii zilnic, alții ocazional, unii din obișnuință, alții din plăcere.
Eu una pot să declar fără să greșesc că fac parte din categoria celor care beau cafeaua și de nevoie și de plăcere. Pentru că am tensiunea foarte mică simt nevoia să beau dimineața o cană de cafea pentru a scăpa de o mică durere de cap matinală, dar nu acesta este singurul motiv pentru care merg în fiecare dimineață în bucătărie și aproape mecanic pregătesc licoarea “magică”. Îmi place aroma de cafea și o savurez ca pe o prăjitură care îmi încălzește simțurile și care mă binedispune.
Din păcate nu fac parte din categoria celor care se trezesc sau se energizează de la cafea – motiv pentru care pot să o consum la orice oră fără să îmi fie frică de faptul că nu voi mai putea să dorm în acea seară.
Vouă ce mărci de cafea vă plac? Pe care le consumați cel mai des? Eu ador Davidoff Rich Aroma, însă cel mai des consum Jacobs.

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

4 Comments

 1. Eu consum cafea de placere…ador sa stau la o cafea cu prietenele…sau sa fiu la munca si sa ies la o pauza de tigare(pt mine doar cafea) cu dragii mei colegi :)

 2. Îmi place cafeaua, mai ales aroma ei exotică mă duce cu gândul la poveştile orientului…Astăzi chiar am întâlnit un distribuitor de calitate la o viitoare cafenea şi m-am delectat puţin cu mirosuri îmbietoare şi explicaţii gastronomice rafinate.
  Din păcate, beau doar 2-3 pe săptămână şi până în ora 12.oo, fiindcă îmi creează insomnii teribile !
  Alţi membri ai familiei beau 2-3 pe zi la orice oră, fără probleme.

  • Intr-adevar o cafea de calitate este deosebita si merita savurata!
   Mai bine o cafea buna bauta mai rar, decat multa si consumata doar din dependenta pe care cu siguranta o asigura.

 3. Mie imi place cafeaua ta ! sau capucino cu muuult lapte…beau cafea de placere, dar trebuie sa recunosc ca ma si energizeaza :D zbuntzi zbuntzi :)
  Azi insa am baut la Puls o cafea dementiala … nu stiau ce e…dar avea o aroma usoara de vanilie :) foarte buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *