Sărbătorile, zâmbetele, familia

Întotdeauna luna decembrie este foarte aglomerată – și nu numai din punct de vedere al programului în care mereu încerc să adaug tot felul de activități, cât și al nebuniei care aglomerează Bucureștiul și automat dă peste cap orice planificare anterioară.

Dar evident nu acest lucru este ceva care să îmi placă.

Decembrie este o lună a bilanțului personal – luna în care analizez ce am reușit să fac din ce mi-am propus în anul care se termină. Din acest punct de vedere este uneori o lună frumoasă, alteori o lună nu tocmai ok.

Decembrie este însă, mai ales, luna în care ne facem mai mult timp pentru cei dragi – ne dedicăm timpul și uneori și o parte financiară pentru a-i vedea pe cei dragi cu un zâmbet relaxat și, poate, cu un mic vis împlinit – să faci pe cineva fericit este cel mai frumos dar pe care îl putem avea în această perioadă.

Sper ca în acest an măcar unul din zâmbetele primite să fi fost 100% real și să fi făcut fericită măcar o persoană din toate cele dragi – fie că a fost așa datorită atmosferei, cadoului, spiritului Crăciunului sau unui fel de mâncare pe gustul ei.

Voi ați fost fericiți?

Vă urez cu drag un an nou plin de împliniri!

La multi ani!

 

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *