Oamenii care iubesc!

Aproximativ în ultimul an am avut genul de preocupări care m-au făcut să fiu mai mereu pe drumuri. Nu pot spune că acest gen de activitate este neapărat ce îmi place, dar, vrând-nevrând, nu am avut ce face și mai mereu pierd o grămadă de timp “plimbându-mă” cu transportul în comun sau așteptând în stații.
Am învățat însă să descopăr și lucrurile frumoase din jurul meu și, în loc să fiu îmbufnată pentru că iar întârzie autobuzul sau metroul, să încerc să îi observ pe ceilalți oameni.
Printre cei pe care îi vedem zilnic se află și “ei” – sunt niște oameni care luminează, ai căror ochi spun o poveste doar printr-o privire, sunt cei care zâmbesc! Dar nu acel zâmbet fals sau amabil sau milos, ei au un zâmbet real, un zâmbet fericit ce poate fi emanat doar de cineva care iubește! Nu ma refer strict la cei îndrăgostiți, deși la ei este cel mai ușor de observat. Iubirea nu are limite și poate fi demonstrată și către cei mici și către bătrâni sau către prieteni. Poți să iubești un animăluț sau un lucru drag cum este o floare sau pur și simplu să iubești ce faci în fiecare zi.
Chiar dacă iubirea este atât de vastă, sunt atât de puțini cei care iubesc….și din păcate pentru ei, acest lucru se vede în gesturile de zi cu zi și chiar în privire și zâmbet.
Sper că voi toți iubiți în mod real pe cineva sau ceva din viața voastră, pentru că iubirea reală ne ajută pe toți să fim cu adevărat fericiți….și să zâmbim! :)
Mi-ar plăcea să îmi spuneți…voi ce iubiți?
Cu drag :*

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

One Comment

  1. ahhh :) ce frumos :D cred ca te-ai intalnit cel putin odata si cu mine :) ) mie imi place sa iubesc…invat sa fac asta cu toata inima si din tot sufletul asa putin cate putin … eu cred ca atunci cand vom impartasi cu iubirea multi pasi comnuni , cand vom imbratisa ce acum nu intelegem…atunci vom gasi desavarsire…pana atunci iubim natang , dar cu ochi sclipiciosi si cu zambete sincere, iarna ce ne de da mult prea mult rosu in obraji, primavara cu florirele de cires si de mar, vara in care in trece dorul de Vama, pe voi prietenii mei care faceti toate momentele speciale , pe al meu iubit pus pe sotii, pe mine (fara lipsa de modestie) si nu in ultimul rand pe Dumnezeu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *