În lipsa mea

Online vorbind!

Au trecut cam multe săptămâni agitate de când nu am mai scris, dar acum am reușit să mă adun puțin și să revin și online.

Aglomerația orașului și a vieții de zi cu zi a fost completată de mai multe activități suplimentare care m-au răpit aproape complet de timpul pe care îl alocam blogului, dar din păcate și de cel alături de prieteni.

Partea bună este că am reușit să ducem la îndeplinire niște dorințe adunate în timp și chiar să vizităm locuri noi – deosebite – care mă fac să cred că totuși viața nu trebuie trăită în viteza a patra.

Sănătatea celor dragi, anivesările, proiectele personale, locurile pline de verdeață și mai ales planurile personale trebuie să fie mereu mai importante decât monotonia zilnică și stresul vieții pe care o avem!

Pe scurt voi alege două lucruri care mi-au plăcut în ultima vreme:

Faptul că am reușit să văd și Furios 7! Deși nu îmi plac filmele în care este evident că sunt exagerări, în care actorii principali scapă mereu nevătămați și totul se termină cu bine chiar dacă nu ar fi trebuit, mi-a plăcut enorm filmul – acțiunea a fost foarte bine scoasă în evidență, dar fără să deranjeze exagerările, iar finalul a fost emoționant până la lacrimi! Cei care au văzut filmul vor înțelege, mai ales dacă au văzut toată seria, iar ceilorlalți nu pot decât să le recomand să îl vadă!

Un al doilea lucru care mi-a plăcut foarte mult a fost vizita în Stockholm! Chiar dacă a fost foarte scurtă și nu am prins cea mai frumoasă vreme, mi-a plăcut atmosfera de acolo – liniștea, oamenii, verdeața, palatele, centrul orașului, apa și vaporașele, cafeaua, mancarea, dar mai ales înghețata și atât de multe alte lucruri. Cu siguranță este un oraș pe care nu trebuie să îl ratezi dacă îți place să călătorești și să vizitezi locuri deosebite.

stockholm

Pe tine ce te-a făcut fericit în ultima perioadă?

 

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *