Cărțile motivaționale

Indiferent de cât de bine ne descurcăm în viață, atât în domeniul personal cât și cel profesional, sunt momente în care simțim că nu ne atingem potențialul maxim sau chiar că suntem “în picaj”.

Pentru astfel de momente cred că este chiar important să avem dispoziția să încercăm să mergem mai departe. Uneori pentru asta avem nevoie și de puțin ajutor!

Pentru unii dintre noi ajutorul constă în susținerea familiei, pentru alții prezența prietenilor, iar pentru alții căutarea ajutorului în propria persoană.

Aici cred eu că intervin cărțile motivaționale – cărțile care poate te ajută să te descoperi sau pur și simplu îți oferă o alternativă asupra modului în care poți vedea viața.

Recunosc faptul că nu am citit foarte multe cărți de acest fel – poate pentru că nu am considerat atunci că aș avea de ce să citesc așa ceva sau poate pur și simplu pentru că nu am avut ocazia – dar cele pe care le-am citit cu siguranță pot spune că au avut efect.

Am înțeles că viața poate fi văzută și altfel, dar am înțeles și că dezvoltarea personală ține de mine, nu de cei din jurul meu, iar școala și jobul sunt doar niște variabile în viața mea, iar schimbarea lor nu reprezintă o tragedie, ci pur și simplu un alt unghi în care îmi continui existența.

Voi citiți cărți de dezvoltare personală sau motivaționale? Ce recomandați?

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *