A trecut un an..

Un an de când nu am mai reușit să îmi găsesc liniștea, dorința și timpul pentru a putea să mai scriu câte ceva pe blog.

A trecut un an în care am avut trăiri care mai de care mai diferite – de la momente în care nici nu îmi mai doream să trăiesc până la zile de fericire reală.

Acum îmi doresc să am timpul necesar să pot scrie care sunt lucrurile care îmi plac acum – pentru că timpul care s-a scurs m-a ajutat să îmi mai schimb prioritățile, poate chiar să mă mai maturizez.

Ce pot spune în acest moment este că mă bucur de mine, de familia mea și asta cred că am putea face toți. Cel mai important lucru (așa cum văd eu lucrurile) este să ne bucurăm de ce avem și de fiecare moment pentru că viața este imprevizibilă și mai ales este scurtă. Atât de scurtă încât nu se știe niciodată când se termină.

Îmi place să îmi ofer timpul pentru a îmi analiza viața și a lua deciziile cele mai bune pentru mine! Îmi place să nu pun preț pe lucruri, ci pe oamenii importanți din viața mea și pe experiențele pe care le trăiesc!

Așa sunt și mă bucur, pe cât se poate, de ceea ce sunt și felul în care gândesc!

Voi pe ce puneți preț în ultimul timp?

Vă pup cu drag!

 

Intreb

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *