Vine…Valentine’s Day

Se apropie din nou acea perioadă plină de ..kitsch. Ne invadează, din nou, încet încet, tarabele pline de inimioare, declarațiile de dragoste scrise peste tot și totul duce la depresii inutile pentru cei care se “cuplează” doar pentru a avea pereche în această perioadă.

De ce trebuie să împrumutăm aceste evenimente specifice Americii? Oare acolo dragostea există sau este exprimată doar într-o singură zi din an? Să fim serioși…

Am considerat mereu că am o fire romantică, dar nu am reușit niciodată să înțeleg această sărbătoare și chiar dacă îmi plac inimioarele și jucăriile de pluș și ciocolata și parfumurile și tot ce este specific acestei sărbători importate, încerc mereu să evit să le achiziționez în perioada de maximă exploatare a comercianților.

Cred că trebuie să le arătăm celor de lângă noi că îi iubim și este frumos să o facem și prin gesturi și prin cuvinte și prin cadouri, de ce nu, dar nu la asta se limitează sentimentele și cu siguranță nu trebuie să facem acest lucru o zi pe an.

Sentimentele sunt zilnice, deci de ce să nu le arătăm zilnic?

Eu una nu pot decât să consider că este Valentine’s Day în fiecare zi!

inimioare-in-copaci-1280x800

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *