Loteria bonurilor fiscale

Am tot auzit în ultima vreme de loteria bonurilor fiscale, iar acum două zile a fost şi avizată – deci da, vom putea câştiga prin faptul că solicităm, dar mai ales păstrăm, bonuri fiscale.

Indiferent ce fel de cumpărături vom face este important să păstrăm bonurile, dacă au valoarea cuprinsă între 1 şi 999 Ron, indiferent de modalitatea de plată utilizată. Dar doar persoanele fizice pot câştiga, deci nu şi cele care au CIF marcate pe ele.

Ce mi se pare mie mai important în ordonanţă este posibilitatea de a pleca fără să plăteşti în cazurile în care nu ţi se emite bon fiscal, întrucât sunt sigură că nu doar eu am păţit să primesc doar o notă de plată, la restaurant de exemplu, în loc de bon fiscal, uneori chiar când am solicitat în mod explicit că am nevoie de un bon fiscal ştampilat.

Revenind la Loteria fiscală, aştept cu interes să vedem cum se desfăşoară prima extragere şi mai ales câţi vor fi câştigătorii (premiul se împarte în mod egal între toţi cei care merg cu bonuri câştigătoare la ANAF )

Dacă la Loto nu am câştigat niciodată, poate cine ştie, aici voi avea noroc. Să fie bun şi shopping-ul la ceva, nu? :) )

bon

Spor la cumpărături!

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *