La multi ani!

La multi ani tuturor copiilor – si celor mici si celor mari! Sa fim mereu cu un gram de copilarie in suflet si in felul in care traim.

Sa invatam sa ne bucuram de tot si de toate asa cum o fac cei mici – de la o furnica vazuta in iarba, la un nor pe cer sau la ce mai scump cadou pe care ni-l doream – toate ne fac viata mai frumoasa si ne ajuta sa mergem mai departe – zi dupa zi!

Schimbari au loc in viata tuturor – si a mea a fost coplesita aproape de atatea schimbari, dar pe rand si cu rabdare si uneori eforturi imense, am reusit sa le asimilez.

Le iau pe rand si ma bucur si de cele mai putin bune, dar mai ales si cu mare entuziasm pe cele bune si foarte bune! De ce atat de multe bune? – pentru ca asa am decis sa le vad si pentru ca viata e asa  cum o vezi!

De ziua inocenta a copiilor va doresc sa vedeti viata doar cu lucruri bune! sau sa vedeti ce este bun chiar si unde …nu prea este.

Eu pot doar sa povestesc ce am mai patit, ce am mai vazut si ce imi (mai) place – mai ales din statutul de mamica (de cand am devenit mult mai stricta in alegerile din viata)

Pentru ca viata nu e cum e…ci cum o vezi tu!

Pupici! :*

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *