Dulciurile

Probabil că se va crede că îmi plac dulciurile, deci e ceva normal să le mentionez. Culmea este că nu îmi plac și nu sunt în general o consumatoare de preparate dulci, așa cum știu de altfel toți cei care mă cunosc.
Țin minte și acum duminicile în care mergeam cu mama la cofetărie să luăm prăjituri pentru masa de prânz, iar eu alegeam… merdenele!  Da, pentru mine erau desertul ideal, pentru că erau sărate :) ).
Recunosc că îmi place foarte mult înghețata, dar și faptul că în ani am început să descopar câteva dulciuri pe care le consum oricând cu placere, însă niciodată în cantități mari – nu de frica unor kilograme în plus, ci pur și simplu pentru că nu pot mânca mult dulce. Dar despre aceste produse promit să scriu mai detaliat cu altă ocazie.
Astfel singurul produs care îmi îndulcește fiecare zi este cafeaua.
Voi ce preferați? Produse dulci sau sărate? Care este “dulcele” vostru zilnic?

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

2 Comments

  1. “Dulcele” meu zilnic reprezinta un echilibru intre dulce si sarat…daca acum mananc dulciuri, diseara simt nevoia de ceva sarat. Trebuie sa le imbini cumva pe toate :)

  2. Stim cum intreband-o ce dulce i-a placut cel mai tare la ziua mea va spune : saratelele :) )
    In seara asta dulcele meu preferat a fost ciocolatica cu menta, iar ieri frisca naturala cu dulceata de nuci …cred ca imi plac asa de tare pt ca nu le pap prea des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *