Delimano

Când m-am măritat eram aproximativ paralelă cu tot ce înseamnă gătitul …partea practică. Asta pentru că acasă la părinți nu am gătit nimic (ou fiert sau cartofi prajiți nu înseamnă gătit!) pentru că nu era nevoie – mama a avut mereu grijă să avem mereu mâncare bună, gătită de ea. Cu toate că mă chema mereu să mă uit când gătea (dacă aveam timp), nu m-am implicat decât la partea de dulciuri, în special înainte de sărbători.

Așa că m-am trezit la casa mea, neștiind decât mai mult teoretic să gătesc, motiv pentru care primul meu piure (!) a fost un dezastru – dar și o primă lecție – sarea se adaugă după gust, nu în funcție de instrucțiuni!

În prezent îmi place foarte mult să gătesc, dar mai ales îmi place să experimentez în bucătărie cu rețete noi, dar mai ales radide și gustoase, pentru că nu îmi place să petrec foarte mult timp gătind și în nici un caz nu îmi place să spăl vasele.

Am avut o tigaie de la Tefal pe care efectiv o adoram! Nu prea prăjesc alimentele, dar ce găteam în ea ieșea gustos, se prepara rapid și mai ales nu se lipea. Asta pănă m-am trezit că s-a zgâriat tigaia… nu că și-ar fi pierdut din calitățile enumerate, dar teflonul zgâriat știam că nu este ok din punct de vedere al sănătății așa că am renunțat la tigaie fără regrete…inițial.

M-am apucat să caut o alternativă de durată pentru prăjitul alimentelor și găsisem un set frumos de tigăi cu înveliș de ceramică la preț foarte bun, așa că m-am grăbit să  le cumpăr chiar dacă nu auzisem de marca respectivă. Greșală maximă! Nu mi-au plăcut deloc – mâncarea se lipea indiferent cât ulei puneam, s-au zgâriat foarte repede și au rămas și pătate de la prima utilizare.

Primul contact cu produsele Delimano l-am avut acum aproximativ doi ani când am primit cadou de la părinți Dry Cooker cu înveliș de ceramică. De la prima utilizare am rămas uimită de gustul bun al mâncării, de cât de repede am gătit și cât de ușor am curățat tigaia. Și astăzi încă arată ca nouă! Dar chiar și așa îmi doream o tigaie potrivita pentru omletă sau clătite, așa că am căutat prin magazine una. M-am oprit la Tefal cu înveliș ceramic, crezând că este cel puțin la fel de bună ca cea de teflon. Din păcate m-a dezamăgit și aceasta, chiar dacă era totuși o marcă recunoscută pentru produsele de calitate – centrul tigăii este bun, așa cum ar fi necesar, dar lateralele sunt aderente și duc la arderea mâncării.

Așa că mă reîntorc la produsele Delimano de ceramică – am și o tigaie și o tava absolut fenomenale care chiar dacă sunt utilizate intens arată ca noi, mâncarea este foarte gustoasă și nu mai pierd atât de mult timp la spălatul vaselor – prefer să îl dedic la savurarea unei cine delicioase!

delimano

 

Poftă bună!

Monica

Conform pregătirii profesionale - specialist marketing, conform dorințelor mele - o blogăriță plină de visuri ce iubește lucrurile simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *